size açygynyz var demi?tim ama kapamadynyz neyse 5 team hakkynyzda miror almy?tyr sizin için önemi yok sanyrym ama ben açygy kapadym buyurun
miror alan timlerin yayynladygy yerler googlede milyonlar görür sizinde domainiz ady hack anylmamasyny istiyorsanyz Buyurbn kapayyn açygy açyk bu üseteki açyktyr :) miror alynyr bilgilerinize
Açygy kapamak için :
Açyk kapandy Buyurun Arkada?lar
Ulaşmaya çalıştığınız dosya burada gizli! Üyeliğiniz ve katiliminiz bizim için çok önemli! Sizden sadece kısa bir cümle istiyoruz! Bu kismi görüntüleyebilmek için lütfen üye olup, konuya cevap yazınız. (Teşekkür Butonu ile aynı amacı taşıyan kelimeleri ve ifade resimlerini onaylamıyoruz. -Örneğin: Teşekkürler, Sağolun, Güzel vs. yada :) gibi.
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2007 Saat 13:26
özellikle YagmurPrensi 'nden alky? Bekliyorum :) Daha Açyk Var Ama kimse Bilmiyorum Webwiz Genel Açyklary Duyuldugunda Hemen Burdan Yayynlayacam Yama yy Kimse Merak Etmesin
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma