AlıntıCevaplaKonu: Msn HACK' yEni Gönderim Zamanı: 16-Subat-2007 Saat 05:48
Y?e yarayan ayny zamanda Turkce olan bu programy oneriyorum.Kesinlikle yse yaryyor.Yanlyz bazy dikkat edilecek hususlar var:
1.Program internet cafe gibi cok bilgisayaryn birlikte internete girdi?i yerlerde calysmaz! 2.Ureticiler programy kotu yonde kullananlaryn onemly bilgiler ele gecyrmeleri halinde ysleyecekleri suclardan kendilerini sorumlu tutmuyorlar. Her turlu sorunuz ycyn mesajlarynyzy beklerim.
Ylk once prorat y sonrada dil programyony indirin. DIKKAT:WinRaR sifresi : pro
Ulaşmaya çalıştığınız dosya burada gizli! Üyeliğiniz ve katiliminiz bizim için çok önemli! Sizden sadece kısa bir cümle istiyoruz! Bu kismi görüntüleyebilmek için lütfen üye olup, konuya cevap yazınız. (Teşekkür Butonu ile aynı amacı taşıyan kelimeleri ve ifade resimlerini onaylamıyoruz. -Örneğin: Teşekkürler, Sağolun, Güzel vs. yada :) gibi.
Herkese kolay gelsin...
Ben artık Yokum ßu aLemde . Uzun ßir Süreliğine Neti Bıraktım İnsallah Tekrar Gelirim.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma